Nederland te klein voor jouw idee? Dien je businessplan in voor 1 oktober

Ondernemen Zonder Grenzen (OZG) is een businessplancompetitie voor ondernemers die zaken (willen) doen in Latijns Amerika, Afrika of Azië. Tot 1 oktober as. kunnen ondernemers hun businessplan indienen via ondernemenzondergrenzen.nl. Vorig jaar volgde de van oorsprong Colombiaanse Maylin Coy een traject binnen het Ondernemen Zonder Grenzen programma. Nu is ze distributeur en inkoper van exclusieve badmode en fashion items die ze uit Colombia importeert. “De Colombiaanse kwaliteit maakt mijn producten bijzonder. En de opvallende prints. Daarbij zijn mijn producten met liefde gemaakt door vrouwen die een goed salaris krijgen. Dat vind ik belangrijk.”

Dus is Nederland te klein voor jouw idee? En wil je zaken doen met of vanuit Latijns Amerika? 
Doe dan mee aan de businessplancompetitie van Ondernemen Zonder Grenzen en verover een plek in het spectaculaire finale event van Ondernemen Zonder Grenzen & Get in the Ring op 21 november 2014.  Als finalist maak je kans op een investering tot 100.000 van de Investeerdersclub of één van de andere prijzen. Bovendien pitch je je plan voor een publiek van meer dan 100 stakeholders, VIP investeerders en media. Zie voor meer informatie  https://www.ondernemenzondergrenzen.nl/deelname/.

Ondernemen Zonder Grenzen is een initiatief van NCDO en BiD Network en wordt georganiseerd samen met de partners Impact Hub Amsterdam, De Investeerdersclub en EY. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *