Expeditie Duurzaam is vandaag jarig!

Fantastisch, we hebben met alle bloggers en gastbloggers maar liefst 19.292 bezoeken ontvangen, waarvan 15.612 unieke bezoekers. Dat betekent dat we een vaste lezerskern hebben van bijna 20%. In totaal zijn er in het eerste jaar van Expeditie Duurzaam 34.106 pagina’s bezocht; zet dat aantal even af tegen de 144 blogs die er inmiddels verschenen zijn. Alle reden dus om het tweede jaar nog harder aan de duurzame weg te timmeren. Misschien voor jou een reden om een gastblog te schrijven en aandacht te vragen voor wat jou op duurzaam gebied bezig houdt. Kenmerkend voor onze blogs is dat wordt geschreven over hoe het wel kan; creatieve oplossingen,

dat we zaken blootleggen (onder andere green washing) waarbij de wenkbrauwen een centimeter de hoogte ingaan, interessante mensen interviewen, best practices onder de aandacht brengen, vragen stellen bij de actuele gang van zaken en je via de agenda wijzen op bijeenkomsten die de moeite waard zijn. Preken en in de lucht prikken met een wijzende vinger zijn not done!

Rubrieken waarover je kunt bloggen, vind je in de rechter bovenhoek. Lees er een aantal en je krijgt een idee van waar de blog minimaal aan moet voldoen voor plaatsing.

Ben je nog geen blogger, maar wil je anderen wijzen op de blogs op deze site? Twitter over een blog die jou aanspreekt of zet een link op linkedIn.

1 thought on “Expeditie Duurzaam is vandaag jarig!”

Erik van Erne 13 jaar ago

Van harte gefeliciteerd. Mooie cijfers voor het eerste jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *