Bied Corona Coaching Gratis aan Coaches van Nederland!

Bied Corona Coaching Gratis aan

Bied Corona Coaching Gratis aan; dat is werkelijk de meest slechte titel die ik ooit gebruikt heb en zal gebruiken. Dat komt, omdat er me iets van het hart moet. Van de week zag ik op diverse sociale media collega’s coaching aanbieden aan gewone stervelingen tegen betaling. Voor als je het even moeilijk hebt en een  professional aan de lijn wilt. Ben ik een heilige? Neen. Maar sommige aanbiedingen gaan nu echt m’n grenzen van het betamenlijke over.

Begin deze mailde en belde ik instanties als Anbo en Het Rode Kruis. Zij hebben echter al vrijwilligers genoeg die zich met name op onze seniore medemens richten.

Aanbod

Werk je in de zorg, in een ziekenhuis, of heb je een functie die momenteel geestelijk ontzettend veel van je vraagt? Dan kun jij je via de link aan het eind van deze blog melden. Dit om structuur te houden en te kunnen plannen. Laat even weten wie je bent (voornaam is voldoende) en wat de aanleiding is, dat je graag even wilt praten. Daarna laat ik je per mail even weten hoe we contact kunnen leggen en zoeken we naar een geschikt tijdstip.
Belangrijk voor jou om te weten: ik heb een beroepsgeheim en wat je vertelt, blijft onder ons. Een gesprek duurt maximaal rond de dertig minuten.

Oproep – Bied Corona Coaching Gratis aan

Hierbij roep ik aan andere gediplomeerde coach/counselors hetzelfde te doen. Euro’s verdienen, komt later wel weer. Mijn inkomen is door het opschorten van trainingen voor 100% opgedroogd. Gelukkig helpt de staat ook zzp’ers. Wat nu het belangrijkst is, is dat we vooral ook geestelijk zo gezond mogelijk blijven en elkaar daar ook in bijstaan. Gezondheid en de moraal hoog houden, is momenteel belangrijker dan geld en goed.

Dit is een tijdelijk aanbod: vanaf het moment dat we in Nederland ons leven weer meer richting kunnen geven, stopt de gratis coaching aan de genoemde specifieke beroepsgroepen.

Contact leggen

Verloopt via de contactpagina van mijn website en bij het openen daarvan vind je de volgende tekst:

Wil je vanwege je functie, die in de huidige tijd veel van je vraagt, graag even met een professionele coach praten? Laat dan hieronder minimaal je naam, je mailadres en de aanleiding voor je coachvraag achter. Je krijgt zo snel mogelijk per e-mail een bericht.

 

1 thought on “Bied Corona Coaching Gratis aan Coaches van Nederland!”

Caroline Wamsteker 1 maand ago

Hi Paola,

Ik ben het helemaal met je eens. Reden voor mij om blijfovereind.nl op te richten. Een platform met inmiddels meer dan 50 coaches die gratis gesprekken aanbieden.
Wellicht kan je het ook onder je netwerk onder de aandacht brengen of is het voor jou zelf interessant om je aan te sluiten.
Ik hoor het graag van je.

Hartelijke groet,

Caroline Wamsteker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *