De samenleving door het oog van de naald

Tien dagen geleden zijn de uitslagen van de verkiezingen bekend geworden. De man himself was volgens iedereen de grote winnaar. Iedereen was verslagen behalve hij. Door velen geliefd en door velen velen gevreesd. En toen was daar ineens dat moment dat bekend werd dat er niet geregeerd zou worden met meneer Wilders. Meneer Rutte moest het proberen te rooien met de andere partijen. En dat lijkt mij een uitstekende zaak. Niet vanwege het gebrek aan respect voor de stemmers van meneer Wilders. Maar vanwege de ideeën en het gedrag van meneer Wilders zelf.

Stel je eens voor dat er binnen jouw organisatie een man – persoon x -rondloopt die tegen een deel van de medewerkers de hele dag door roept dat ze daar niet thuishoren, dat het achterlijke medewerkers zijn, van geen enkele waarde voor de organisatie etc. etc. Dat is echt het enige wat die persoon de hele dag doet. Prestaties levert hij niet. Natuurlijk wordt ‘persoon x’ voor gek verklaard door de groep en vele andere medewerkers. Maar stel je eens voor dat op een dag deze man jouw baas wordt….

De man die jou constant heeft beledigd, vernederd, bespuugd en uitgekotst, wordt nu jouw baas! Daar moet jij dan voor werken. Dat scenario zou volgens mij diepe wonden nagelaten in de organisatie. Daar lijkt mij weinig duurzaams aan. Er zijn mij gevallen bekend van personen die niet meer met elkaar omgaan, omdat de keuze van stemmen blijkbaar zoveel vertelde over iemand dat het kan leiden tot relatiebreuk. Ik denk dat de meerderheid van de PVV-stemmers gestemd heeft, omdat ze denken te herkennen waar meneer Wilders over preekt. Dus niet zozeer de haat jegens een geloof of groep, maar uit onvrede of uit onveiligheid, die men kennelijk ervaart. Een stem uit ontevredenheid en niet zozeer uit haat.

Dat betekent dus voor IEDEREEN dat er werk aan de winkel is en daarom is het nu aan meneer Rutte en anderen. En eerlijk gezegd maakt het mij echt niet uit wie regeert. Het is goed. We hebben weer wat rust en zekerheid. De linkse partijen hebben het begrepen en moeten dus wat met de onvrede. Nederland staat er goed voor op het WK. Iedereen gaat op vakantie dus met die crisis valt het ook wel mee. De zon gaat schijnen! Tijd om weer vooruit te kijken Ik voel de zon al opkomen. Het komt allemaal goed. Ik voel het. Fijne zomer.

1 thought on “De samenleving door het oog van de naald”

Belachelijk 11 jaar ago

Moet je even snel ophouden.

Hij heeft het niet over alleen over het uitzetten van Marrokanen maar wel veel ja, hij zegt inderdaad dingen die soms beetje overdreven zijn.
Maar de immigratie stop zetten levert ons 7Miljard op! De Nederlanders zelf gaan er ook op vooruit! Minder uitkeringen.

Maar toch heeft hij 1miljoen stemmers weten te trekken, dat is veel. Dat betekent toch wel iets en dat beweist eingelijk 1 ding.
Een groot deel van de Nederlandse samenleving is het zat!
Laast was die homo protest en er was een Marrokaanse homo die zei dat de Marrokanen die het verzieken voor allen Marrokanen.
Omdat homo’s meppen, wegpesten en uitschelden niet kan. Waarom doen ze dat omdat ze een andere seks voorkeur hebben?
Ben je helemaal belachelijk Nederland staat bekent om de tolerantie tegen over homo’s! Dus moet een etnische minderheid dat niet de kop in willen drukken omdat het zo in de Koran staat, of misschien staat het er niet in maar het wordt ze zo aangeleerd.!

Wilders had laast een sterk punt tegenover de Islam.
Het was een gesprek tijdens het debat tussen Job en Geert.
Job zei dat het belachelijk was om een geloof uit te sluiten, en het gevaarlijk te noemen. Geert reageert daar op, met waarom moet ik dan met een Kogelvrijvest een debat voeren en U niet? Dat is een sterk punt. Tuurlijk dragen ze niet allemaal een bom maar ja… Ik heb de laaste tijd niet veel meer gehoort over christlijke extremisten. beweist misschien niet veel.

Ik ben geen racist maar iemand die graag gewoon wilt hoe het hoort. Zoek een baan, werk, leef, en communicate.
Zo lang er nog steeds moslims zijn die onze manier van leven niet willen tolleren moet er tegen worden opgetreden. Want GroenLinks vindt natuurlijk weer dat wij moeten aan passen omdat hun het zo moeilijk hebben ag gossie tog. wat jammer voor ze.

Maar we zijn TE tollerant geworden! Politie mag nauwlijks meer iets. Als er een keer wordt geschoten is de politie de boef en de dader het slachtoffer.
Belachelijk! Tuurlijk moeten er regels zijn maar ze mogen wel harder op treden, niet met wapens maar wel met physiek geweld. Want bij het protest tegen de ambassade van Israel was er weer geslagen door de politie, maar dat doet weer pijn en dan mag het niet.
En als je een rechtse partij bent ben je gevaarlijk! een hater! en een Racist!
ze willen ook je vijheid ontmenen!

Bah!,
En het ergste is wat het CDA heeft gedaan.
Het is gewoon puur kiezers bedrog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *