Over de toekomst van Energie, Ruimte en Autonomie

Visiecongres Energetic City 2050 – Gele Rijdersplein, Arnhem – 4 oktober 2012

Als in de toekomst alle stadsbewoners zelf zorgen voor hun energie, hoe ziet de stad er dan uit? Rijden er dan nog auto’s? Hoe maken we gebruik van ruimte? Kortom, hoe ontwerpen wij een stad die ruimte geeft aan eigen energie en meer autonome keuze voor stadsbewoners?
De Expeditie Energetic City 2050 is op zoek naar een nieuw energetisch panorama voor de stad in 2050. Word deel van de expeditie en kom op 4 oktober 2012 naar Arnhem.

Met inspiratie van bevlogen toekomstdenkers onderzoeken deelnemers tijdens dit visiecongres samen het toekomstig samenspel van Energie, Ruimte en Autonomie in de stad.
Architecten, wetenschappers, kunstenaars en studenten hebben in drie professionele teams hun licht laten schijnen over de stad in 2050. In de afgelopen maanden werkten zij elk een eigen visie uit. Hun toekomstbeeld is deel van het visiecongres. Aan het einde van de dag presenteren zij hun reisverhaal en wordt de winnaar van de Expeditie bekendgemaakt.
Medio september is het volledige programma van de dag bekend. Bekijk de volledige congrespagina hier of reserveer nu alvast je plek voor de expeditie en schrijf je hier in.
Kom en zie, hoor, voel en proef de stad van de toekomst!

Energetic City 2050 is een initiatief van Alliander, de gemeente Arnhem en DGBC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *