GroeneDaad.nl – de allergroenste wedstrijd tussen kantoren

Licht uit, verwarming laag. Die routine heeft elke Nederlander die ’s ochtends naar zijn werk gaat. Maar zodra we op kantoor arriveren, zijn we die energiebesparende handelingen ineens vergeten. Terwijl juist bedrijven en instellingen nog veel te winnen hebben op het gebied van duurzaamheid.

Netbeheerder Liander organiseert daarom van 10 oktober tot 11 november 2011 de groene kantorenwedstrijd GroeneDaad.nl. Een wedstrijd voor en door kantoren, om Nederland te laten ervaren hoe makkelijk het is om duurzamer te werken: geen woorden, maar Groene Daden! Inschrijven voor de wedstrijd is gratis kan tot 10 oktober op www.groenedaad.nl

1 thought on “GroeneDaad.nl – de allergroenste wedstrijd tussen kantoren”

Nathalie van der Wulp 12 jaar ago

Onderzoeksbureau WPG Research heeft GroeneDaad.nl gewonnen! Alle zes medewerkers van dit kantoor deden fanatiek mee. In totaal deden zij maar liefst 789 Groene Daden. Variërend van het instellen van de printer op dubbelzijdig, tot alle medewerkers op de fiets of trein naar kantoor laten komen. En van duurzame Sint-inkopen doen tot gebak bij de bakker om de hoek halen in plaats van online bestellen. Bekijk alle daden van de winnaar op http://www.groenedaad.nl. Joke Bom, eigenaar van de duurzame online kledingwinkel watMooi.nl, is de deelnemer die van alle kantoren de meeste punten heeft verdiend. Zij deed in haar eentje 601 Groene Daden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *