Co-creatie bij ontwikkeling nieuw platform rond leiderschap: Go Beyond MBA.

VDS Training Consultants en de Baak, beiden gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling, slaan de handen ineen en organiseren een conferentie over bewust leiderschap onder de naam Go Beyond MBA op 10 mei 2012 in het Maitland, Landgoed de Horst in Driebergen. Bewust leiderschap gaat uit van een evenwicht tussen purpose en profit en is gebaseerd op een lange termijn visie voor de organisatie en maatschappij. Door de interactieve opzet is de conferentie indringend en vernieuwend. Go Beyond MBA is een platform om nieuwe ideeën over leiderschap en ondernemerschap te delen, te inspireren en bewustzijn bij leidinggevenden en managers in het bedrijfsleven te ontwikkelen. Dit is noodzakelijk omdat de huidige manier waarop we zaken doen een enorme impact heeft op onze hulpbronnen, het milieu en onze samenleving. Het traditionele MBA-denken geeft onvoldoende antwoord op nieuwe vragen en veranderende paradigma’s. Go Beyond MBA wil leiders van nu handvatten bieden om vorm te geven aan toekomstige organisaties. De conferentie is voor medior en senior managers van grote en middelgrote bedrijven, die in alle branches opereren. In het kader staat het thema Persoonlijk leiderschap en ondernemerschap, dat zich zal focussen op ontwikkeling en leren.

Huib Broekhuis, eigenaar VDS en ondernemer 3.0: “Voor persoonlijk leiderschap is bewustzijn cruciaal. Bewustzijnsontwikkeling vraagt om groei op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Vanuit verschillende invalshoeken wordt dit tijdens de conferentie belicht: ontwikkelingen als duurzaamheid, spiritualiteit, social media, zingeving en energie worden praktisch gemaakt door experts, ondernemers, leiders en gewone mensen die bijzondere dingen doen. Daarbij staat de zoektocht naar een betere balanstussen purpose en profit centraal.”

Harry Starren, voormalig directeur van de Baak, over organisaties: “Werknemers worden steeds meer zelfstandige ondernemers. De tijd van de ‘organizational man’, waar je een deel bent van het bedrijf, is voorbij. De identiteit is niet langer met de organisatie verbonden. Bedrijven zijn steeds meer tijdelijke plekken voor professionele ontwikkeling.”

Voor een overzicht van het programma en het bestellen van kaarten, kunt u terecht op www.gobeyondmba.nl. 10% van de opbrengst van de verkoop van tickets gaat naar Che Amigo een stichting die lokaal ondernemerschap en leiderschap stimuleert bij jongeren in de achtergebleven gebieden van Argentinië.

Meer informatie, opvragen perskaarten of interview met een van de sprekers: Liset van Doorn, communicatiemanager VDS Training Consultants Mob: 06 8 1111 303″ ” ” Email: gobeyondmba@vds.nl www.gobeyondmba.nl VDS Training Consultants B.V. Tel: 010 2065300 – Fax. 010 2065399 www.vds.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *